Games Competition

1. A Szörnyek az űrlények ellen Nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték) 2009.03.20-án kezdődik, és 2009.03.25-én, éjfélkor zárul le. Jelen verseny meghirdetője, szervezője és lebonyolítója a Jetix Entertainment Limited (“Jetix”), címe: 566 Chiswick High Road, Building 12 London W4 5AN, United Kingdom. A versenyben Magyarországon élő, 0-99 év közötti személyek vehetnek részt. A nyereményjátékban Jetix alkalmazottak, azok szülei, családtagjai, rokonai, a játék lebonyolításában résztvevő érintett cégek alkalmazottai, azok családtagjai nem vehetnek részt. Szükség esetén az nyeremény átvétele előtt a Jetix-nek joga van ellenőrizni a játékban való indulás jogosságát, melynek során szükség lehet rá, hogy igazolni kell az életkort, nemzetiséget, a szülői beleegyezést és/vagy a törvényes képviselői beleegyezést.

2. A játék során, a honlap látogatóinak válaszolniuk kell a Szörnyek az űrlények ellen című filmmel kapcsolatos kérdésre. A részvétel nincs vásárláshoz kötve. A játékosnak szülői vagy törvényes képviselői beleegyezéssel kell rendelkeznie, mielőtt belép ebbe a játékba. A játék ideje alatt, és/vagy a nyertesek kihirdetése előtt bármikor kérhetjük a belegyezésre vonatkozó igazolást. A játékosoknak ki kell tölteniük egy adatlapot, mely tartalmazza a nevet, lakcímet, életkort, napközben elérhető telefonszámot és email címet. Beleegyezés nélkül a játékos kizárásra kerül.

3. A nyertesek kihirdetésére 2009. március 30-án kerül sor a  honlapon.

4. Ha bármelyik nyertes visszautasítja a nyereményt, vagy kizárásra kerül, egy új játékos kerül kiválasztásra, és ez így történik egészen addig, míg a nyeremény elfogadásra nem kerül. A nyertes beazonosítása végleges, annak utólagos megváltoztatása senki által nem lehetséges, beleértve bármely megegyezést bárkivel, vagy egyedi jogi elbírálást vagy bármely befolyásolást. A nyeremények fel nem cserélhetők és készpénzre nem válthatók át.

5. A megadott adatokat a Jetix csak a nyertesek értesítésre, vagy a nyereményjátékkal kapcsolatos kérdések tisztázásra használja fel. A megadott adatok más célra nem kerülnek felhasználásra. A félreértések elkerülése végett, érdemes tisztázni, hogy a Jetix a megadott adatokat nem használja fel reklám- vagy népszerűsítő anyagok küldésére. A játékba való belépéssel, Te, a szüleid vagy a törvényes képviselő elfogadja, hogy mi az adatokat tároljuk és a fenti korlátozott céllal felhasználjuk. A játék végén, a regisztráció során megadott valamennyi információt haladéktalanul töröljük. Az adatok, változtatások vagy javítások kapcsán kérjük, forduljanak a Jetix Europe Limited (“Jetix”)-hez, melynek címe: 566 Chiswick High Road, Building 12 London W4 5AN, United Kingdom.

6. A játékba belépve minden résztvevő, annak szülei/vagy törvényes képviselői elfogadják, hogy a Jetix nem tehető felelőssé a meghirdetett ajándék megváltoztatásáért, ill. a gyártó által időközben bekövetkezett változásokért, a nyeremények elvesztéséért, megrongálódásáért, és az általa okozott esetleges károkért, továbbá a hibásan megadott postázási címért. Minden nyertes, annak szülei/vagy törvényes képviselői elfogadják, hogy a Jetix ártatlan és nem tart igényt kártérítésre bármely eset kapcsán, továbbá nem tart igényt semmilyen ellenszolgáltatásra, kompenzációra.

7. A játékba belépve minden résztvevő, annak szülei/vagy törvényes képviselői elfogadják a jelen dokumentumban szereplő szabályokat és feltételeket, és egyetértenek abban, hogy kizárólag ezen feltételek irányadóak a játékra nézve. A Jetixnek bármikor joga van, előzetes értesítés nélkül, a játék feltételeinek, részleteinek és jelen résztvételi feltételeknek a megváltozatására.

8. Minden nyertes, annak szülei/vagy törvényes képviselői elfogadják, hogy a Jetix ártatlan és nem tart igényt kártérítésre bármely eset kapcsán, továbbá nem tart igényt semmilyen ellenszolgáltatásra, kompenzációra.

9. A nyereményjátékkal kapcsolatos valamennyi kérdését írásban lehet elküldeni a következő címre: JETIX Europe Ltd, Chiswick Park, Building 12, 566 Chiswick High Road, London W4 5AN, UK.

10. Jelen feltételek az angol jog szerint értelmezendők.

About Author

admin